Lidmaatschap

Sinds de oprichting van de PPME in de jaren ’70 kun je je als lid aan sluiten. Binnen de PPME hebben we verschillende vestigingen zoals in Amsterdam en Breda.

Met een lidmaatschap die je maandelijks betaalt, steun je de vereniging. We kunnen hiermee een kwalitatief, actueel en breed programma blijven aanbieden. Zowel op religieus als op sociaal gebied.

De drie soorten lidmaatschappen die wij hebben en de bijbehorende kosten:

Kosten
Gezinslidmaatschap
(alle personen die op één adres staan ingeschreven)
€ 15
Individueel lid (18+) € 7,50
Student € 7,50
  • De hoogte van de contributie wordt vastgesteld tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV).

Lid worden

Als je lid wil worden, kom dan langs tijdens een van onze zaterdagprogramma’s. Die beginnen vanaf 16.00 uur. Neem een ingevuld registratieformulier📝 mee en een kopie van een paspoort of ander geldig legitimatiebewijs.

Betalingsregeling

Ben of word je graag lid van de vereniging, maar zit je in een lastige financiële situatie? Kom met ons in gesprek. Er zijn andere manieren om je contributie te voldoen. Denk aan een gedeeltelijke betaling of je skills, vaardigheden, kennis en gedachten inzetten voor de activiteiten van de PPME Den Haag. We denken graag met je mee om te kijken wat mogelijk is.

Erelid

Binnen de PPME Den Haag hebben we ook ereleden. Die worden door het bestuur van de vereniging aangedragen. Tijdens de ALV presenteert het bestuur de motivatie voor dit erelid. Samen met de leden wordt beslist of het erelidmaatschap wordt aangenomen.

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar e-mail info@ppmedenhaag.nl.